FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 
Reese Witherspoon családja

 

Az Oscar-díjas Reese Witherspoon külseje alig változott az elmúlt húsz év alatt. A 41 éves filmsztár ma is karcsú, természetes és bájos. Lányában a hasonmását láthatjuk. Reese szerint Ava nemcsak gyönyörű, hanem igazi jólélek is. Nagyszerű a kapcsolatuk. A világhírű színésznő fantasztikus karrierje mellett három gyermek édesanyja. Színészi munkáján kívül Witherspoon egyébként tulajdonosa a Type A Films produkciós cégnek, vagyis tehetséges üzletasszony is.


Exférje az ugyancsak filmsztár, Ryan Phillippe, aki lánya, Ava és nagyobbik fia, Deaclon édesapja. Hét év után elváltak, mivel kibékíthetetlen ellentétek miatt nem működött a házasságuk, és mindketten új életet kezdtek. Természetesen Ryan is megjelenik időnként, hogy csemetéivel találkozzon. Minden jel arra utal azonban, hogy az apa és a gyerekek kapcsolata nem különösebben elmélyült.

 

 

 

 

Reese 2011-ben férjhez ment a magyar származású, amerikai Jim Toth üzletemberhez, közös gyermekük Tennessee Toth már 5 éves.
Ava Phillippe szeptemberben tölti be a 18-dik életévét, és elképesztően hasonlít édesanyjára. A színésznő Ryan Phillippe-től született fia, Deacon 13 esztendős, emlékeztetnek vonásai az édesanyjára is, de főként az apját idézi fel bennünk az arca.

 

 

 

 

 

Reese jelenlegi férje, Jim Toth a Creative Artists Agency filmes tehetségkutató ügynökség vezetője. Toth a Loyola Marymount Egyetemen végzett. A férfi Los Angeles-i tehetséggondozó cégének ügyfelei között találjuk például Matthew McConaughey és Mary Elizabeth Winstead művészeket.
Jim Toth ugyan nem olyan híres, mint a felesége, de elég befolyásos személyiségnek számít Hollywoodban.
Egyesek szerint az utóbbi időben kicsit meglazult a házassági kötelék, mások válást emlegetnek, de a fotókon még derűs párt látunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz