FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


  

 

Emma Stone a csúcson

 

 

 

Emma Stone szuper esztendőt mondhat magáénak, hiszen az év elején Oscar-díjat kapott a "La la Land"című filmben nyújtott alakításáért. Ráadásul a világ legjobban fizetett színésznőjévé vált. A Stone nyereségének nagy része éppen a "La La Land" produkcióból származik.

 

Emma tehát a Forbes magazin szerint, a legjobban fizetettek listáján megelőzte a szép szőke Jennifer Lawrence színésznőt, aki két éven keresztül birtokolta a vezető helyet. Emma Stone az idén 26 millió dollárt keresett, míg Jennifer Lawrence csak 24-et. Ezzel Lawrence nem a második, hanem a harmadik helyre esett vissza.

 

 

 

 

Előtte végzett ugyanis Jennifer Aniston, aki 25,5 millió dolláros bevételével szerezte meg a második helyet. Aniston több millió dolláros jogdíjat kap még egy évtizeddel a "Barátok" befejezése után is, sőt más filmekből ugyancsak csordogálnak a bevételek. A cserfes, kislányos megjelenésű színésznő kortalannak mondható. Nem öregszik, és versenyképes a legfiatalabb sztárokkal.

 

 

 

 

 

 

Emma Stone, aki olykor szőke, de legtöbbször vörös színű hajat visel, most kiélvezheti idei győzelmét. Magánélete azonban nem mondható kiegyensúlyozottnak. Barátjával, a szintén színész Andrew Garfielddal már majdnem egy éve szakított. Nemrég azonban újra együtt sétálgattak London utcáin.

Egyedüli újonc a Forbes idei listán Emma Watson, miután a "Beauty and the Beast" az év legjelentősebb filmje lett, és eddig 1,26 milliárd dollárt hozott a konyhájára. Érdekesség, hogy a régi, híres sztárok közül csak Julia Roberts tartja magát a lista kilencedik helyén.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz