FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

 


A milliárdos Ecclestone kisebbik gyermeke elvált

 

 

Petra Ecclestone Stunt, a Forma 1-es mágnás, Bernie Ecclestone fiatalabb lánya elvált. A mindössze hat évig tartó házasságot néhány perc alatt felbontották, arra hivatkozva, hogy peren kívül már mindenben megegyeztek. Férje James Stunt, a 35 éves brit üzletember művészeti kereskedőként ismert, Petra pedig divattervezőként dolgozik. Ám Petra személye főként azért érdekes, mert a Forma 1-es milliárdos gyermeke.

A pár 2011-ben kötött házasságot a Róma melletti Odescalchi-kastélyban, az esküvő 12 millió fontba került, Petra akkor egy 80 000 fontos Vera Wang ruhát viselt. Ugyanott tartotta az esküvőjét korábban Tom Cruise és Katie Holmes is, ami nem hozott szerencsét Petráéknak, hiszen Cruise-ék házasság is válással végződött.
Petra és James Stunt válópere a közelmúltig többnyire bonyolult és kínos perceket szerzett minden családtagnak. Petra azt állította, hogy férje erőszakos viselkedése okozta a kapcsolatuk megromlását. Egy korábbi meghallgatáson ezért a bíró arra utasította a Stuntot, hogy hagyja el a házaspár tizennégy hálószobás otthonát Chelsea-ben.
A legutóbbi kétnapos meghallgatáson a Central Family Courtban a pár bejelentette, hogy peren kívüli megállapodásra jutottak. Bernie Ecclestone, a nagymogul elmondta, hogy ennek az egész família örül. Mindenki toleránsan viselkedett, és a lánya ismét szabad, ráadásul elkerülték a hosszadalmas és drága bírósági csatát. A pár mintegy 1100 milliárd forint elosztásáról kötött egyezséget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz