g

e

 

Sumi Mallorca szigetén gyógyul tovább

 

 

A hírek szerint a Forma-1-es legenda, Michael Schumacher egy mallorcai luxusvillába költözött, amelyet felesége, Corinna négy évvel ezelőtt, (2017-ben) vásárolt meg Florentino Pereztől, a Real Madrid elnökétől, 30 millió euróért. A hétszeres világbajnok háza a sziget délnyugati részén található, Andratx közelében, a biztonságos és előkelő Las Brisas területen - írja a The Sun.
Schumacher a történelem egyetlen versenyzője, aki hét F1-világbajnokságot nyert. Életveszélyes síbalesetet szenvedett 2013 decemberében a Francia Alpokban, majd kómába esett. Azóta a német sportember súlyosnak ítélt egészségi állapotát titokban tartják a rajongók előtt, akik szeretik és csodálják őt. Közvetlenül az eset után, 2014 szeptemberében a Genfi-tó partján lévő családi házba költöztették, ahol orvosi kezelést és rehabilitációt kapott. A beszámolók szerint, 15 személyes orvosi csoport segíti a gyógyulását, és a gondozása heti 115 000 fontba kerül.
Nemrég Corinna eladta a svájci villát, és a család áttelepült a mallorcai villába. A Forma-1-es legenda lánya, valamint a felesége állítólag a 13 hektáros birtokon lovagolni szeretne, és lovakat akar tartani, miközben folytatódik a küzdelem az 51 éves Michael gyógyulásáért. Az esetről a mallorcai lapok is beszámoltak.

A Puig de Marmacen-hegyen lévő Villa Yasmin néven ismert pompás Schumacher-birtokról csodálatos kilátás nyílik a Földközi-tengerre. A spanyol sajtó, köztük a La Vanguardia katalán napilap azt közölte, hogy a Forma-1-es csapatfőnök és volt tulajdonos, Flavio Briatore felesége, Elisabetta Gregoraci azt állította: „Michael nem beszél, hanem a szemével kommunikál. Mostanban a koronavírus-járvány miatt a Sumi látogatását tovább korlátozták, így szerencsére a világhírű pilótát sikerült megóvni a fertőzéstől.

A mallorcai Scumacher-birtok és villa: 

 

Archívum Kapcsolat