FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

Szeretet-projekt

 

 
Néhány éve Magyarországra érkezett egy család, amelynek tagjai Európában szeretnének boldogulni. Gyógyítónak tekintik a família fejét, aki pénzt is kér bölcs tanácsaiért. Az idegeneket állítólag nem kedvelő magyarok
szeretettel és tisztelettel fogadták őket.

A messziről jött kedves ember, úgy tünteti fel magát, mint aki pontosan tudja, hogyan gyógyulhat a sebzett lélek, és miként válhatunk kiegyensúlyozott, békés, boldog emberekké. Ki ne akarná megszerezni ezt az értékes tudást?

A beszámolók szerint a szeánszain azonban leginkább csak szeretettel ölelgette hallgatóit. "Szeressük egymást, öleljük meg egymást!" - ez volt a legfőbb mondandója. Gyakran tesz sétát követőivel a fővárosban, ahol tovább hirdeti a szeretetprogramot. "Az öleljük át a világot tézis" pedig rendkívül eredményesnek bizonyult. A "tudós" férfi híveinek száma, és a bevétele is egyre gyarapodott. Senki nem tagadja, hogy a tudást meg kell fizetni, különösen akkor, ha ilyen "értékes". Az adakozó hívek pedig példásan viselkednek. Lakást tartanak fenn a jóságos idegennek és a famíliájának, továbbá minden bölcs útmutatásáért szorgalmasan leteszik a kért összeget. A vitathatatlanul tehetséges fickó pedig a bevételekből és támogatásokból azóta is kellemesen éldegél.
 

Elgondolkodtató, hogy Magyarországon sokan kemény munkával sem tudnak talpon maradni, eközben néhány, nem különösebben tanult igehirdető megtalálja a számítását. Végül is ez a szimpatikus, jóravaló férfi nem állít semmi rosszat, sőt szeretetre buzdít, ami egyértelműen példás magatartás. Ráadásul a hívei önként adakoznak neki. Az emberi hiszékenységnek ez a XXI. századi változata meghökkentő, és elgondolkodtató. A misztikus szeretet hirdetése láthatóan minden pénzt megér. Kell ennél több? Igen. Adózni is illene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz