FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 
Óriás tv és mini hidroplán!

 

 

Bemutatták a világ legnagyobb képernyőjével rendelkező tévéjét, amit egy osztrák cég fejlesztett ki. A szuper 4K TV 262 hüvelykes képernyővel rendelkezik. Átlója 6,5 méter, hossza 6,14 , magassága 2,57 méter, a súlya is tetemes: 800 kilogramm. Az ára természetesen méltó az arányaihoz, hiszen 490 ezer euró. A termék már elérhető azoknak, akik meg tudják fizetni ezt a horror árat, ezért a C SEED ultra HD tévéért. A osztrák cég fejlesztette ki és forgalmazza.

 

Mini elektromos repülő

 

"Kitty Hawk" titokzatos repülőautó-vállalatot Larry Page milliárdos, a Google társalapítója támogatja. Az általuk gyártott Kitty Hawk Flyer egy elektromos repülőgép, a jelenlegi verzió úgy néz ki, mint egy repülő jet-ski. A jármű súlya körülbelül 100 kg, és 40 kilométert tesz meg óránként. Mások szerint a prototípus hasonlít egy repülő motorkerékpárra.
A kormányrúd és a gombok olyanok, mint a joystick a videojáték-vezérlőnél. Képes függőlegesen leereszkedni, mint egy helikopter, de azzal ellentétben a repülőgép 100 százalékban elektromos és nyolc rotorral működik.

A "Kitty Hawk" gép biztonságos, amíg nem túlterhelt területeken repül. Nem kell pilótaengedély a repüléshez, és Kitty Hawk vezetését mindössze néhány óra alatt meg lehet tanulni. A prototípust úgy tervezték, hogy repül a víz felett egy jet-skihez hasonlóan. Inkább egy játék helikopterre emlékeztet.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz