FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 


 

 

Férjhez ment a néhai Kennedy elnök unokája

 

 

Tatiana Celia Kennedy Schlossberg házasságot kötött George Winchester Morannal az idén szeptemberben Martha's Vineyardon. Ez a kis csendes-óceáni sziget a Kennedyek menedéke, ahol zavartalanul pihenhetnek. Sajnos nem csak pozitív élmények kötődnek ehhez a vidékhez, hiszen a néha Kennedy elnök fiának, Johnnak a repülőgépe a tengerbe zuhant, és az ifjú Kennedy a feleségével, valamint a sógornőjével együtt szörnyethalt. Akkor is éppen Marta's Vineyardra igyekeztek Rory Kennedy esküvőjére.

Tatiana, a 27 esztendős menyasszony, Caroline Kennedy (Kennedy elnök lánya), korábbi japán nagykövet és Ed Schlossberg üzletember gyermeke. Egyetemi diplomáját a Yale Egyetemen szerezte. Ez év júliusáig a  New York Times környezetvédelmi riporterként dolgozott, és főként az éghajlatváltozás problémáival foglalkozott.

A 29 esztendős férj szintén a Yale Egyetemen szerzett diplomát. A fiatalok a híres oktatási intézményben ismerkedtek meg. Moran jelenleg a Columbia Egyetemen negyedéves orvostanhallgató. Családja nem olyan ismert, mint Tatiana Kennedy Schlossbergé, de azért a felső körökhöz tartoznak. Anyja, Mary J. Penniman a Természettudományi Védelmi Tanács pénztárnoka. Apja, Garrett M. Moran egy nonprofit szervezet elnöke, amely szakmai képzéseket szervez munkanélkülieknek és pályakezdő fiataloknak.

 

 

Tatiana testvére, a 24 éves Jack Kennedy Schlossberg jelenleg a család reménysége, akitől azt várják, hogy ismét naggyá tegye a a família nevét. Nővére, Rose Kennedy Schlossberg 29 éves, és a színészi pályát választotta. Úgy tartják, hogy Rose hasonlít leginkább nagyanyjára, Jackie Kennedy Onassisra. A nagy színészi karrier azonban még várat magára. A csinos nő napjainkban egy webtelevíziós sorozat hőse, az apokaliptikus mű címe  "End Times Girls Club".

Tatiana, Jack és Rose Kennedy Schlossberg

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2017. Minden jog fenntartva
Design: C@diz