FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 



Hiltonok évadja

 

 

A négy Hilton testvér: Paris, Nicky, Barron és Conrad (II.) Hilton közül eddig ketten is jól házasodtak. A 34 esztendős Nicky Hilton például három éve a dúsgazdag James Rothschild felesége, és eddig két gyermekük született. A Hilton család legismertebb tagjai Paris és Nicky Hilton nem a szemérmességükről híresek, és mindig a figyelem középpontjában álltak. A két fiatalabb fiútestvér sorsát valamivel kevesebb érdeklődés övezte. Mint ismeretes Barron és Conrad a legfiatalabbak a Hilton családban, és szintén öröklik a hatalmas családi vagyon rájuk eső részét is.
A 28 éves Barron Hilton idén júniusban kötött házasságot Tessa von Walderdorff arisztokrata írónővel a Saint-Barthélemy-szigeten. A 24 esztendős Tessa hercegnő a Wittelsbach-házból származik. Dédapja Bajorország utolsó uralkodója, III. Ludwig király volt. Az ifjú Barron Hilton tehát előkelő házastársat választott magának.

 

 

Noha Barron Hilton életét korábban számos botrány tarkította, most úgy tűnik, hogy révbe ért. Az esküvőn az egész família megjelent. A szülők, Kathy és Rick Hilton büszkén álltak a gyerekek között, míg az egész család viszonylag szolídan örvendezett. Paris jövőbeli férje, Chris Zylka mellett látható, ugyanis a legidősebb Hilton-lány szintén tervezgeti már a saját esküvőjét. Idén január 2-án posztolta, hogy Chris Zylka 2 millió dolláros jegygyűrűvel megkérte a kezét. A képről csak a legfiatalabb Hilton gyermek, a 24 éves Conrad hiányzott, aki nemrég tért haza kötelező rehabilitációról.

Conrad évek óta kábítószer-problémákkal küzdött. Ráadásul már 2014-ben vádat emeltek ellene, mert a British Airways gépén a mosdóban marihuánát szívott majd fenyegette a pilótát és a személyzetet is, miközben az utastársakat nemes egyszerűséggel "parasztoknak" nevezte. Később további vádpontok is adódtak, Hilton ugyanis eltulajdonított 2015-ben egy Bentley-t Rick Solomontól, aki egyébként az elhíresült szexuális videót készítette a Paris Hiltonról. Ténykedéseiért Conradot már 2016 júniusában börtönbüntetésre ítélték volna, de a család ügyvédei ettől megmentették, és mindössze három éves próbaidőre bocsátották. Elrendelték a házi őrizetét, majd Houstonba szállították pszichiátriai klinikára, ahol  hosszú elvonókezelésben részesült. Mindezért 90 ezer dolláros óvadékot kellett letenni a családnak, továbbá apja, Rick Hilton vállalta a felügyeletét.

 

 

A legújabb családtag a bajor királyiházból származik:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz