FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 


Hírességek kevéssé ismert testvérei

 

 

Cruz

Az Oscar-díjas Penélope Cruz, spanyol színésznő húga is gyönyörű és tehetséges, de nem olyan híres, mint a testvére. Emiatt némi feszültség is keletkezett korábban közöttük. Időközben Mónica Cruz is a színészi hivatást választotta, és táncosként jelentős sikereket ért el. Követi nővére példáját, és megtalálta a helyét, már számos filmben is szerepelt. A testvérek az évek során megbékéltek egymással, és napjainkban  közösen működtetnek egy ruházati hálózatot is.

Pitt

Brad Pitt öccse, a 44 éves Doug Pitt amerikai üzletember és befektető. Kevesen tudják, hogy a Tanzániai Egyesült Köztársaság jószolgálati nagykövete.  Kelet-Afrikában a WorldServe International igazgatósági tagjaként egy vízprojekten dolgozik. Egyébként pedig a Pitt Development Group tulajdonosa, ami az orvosi műszerek fejlesztésére specializálódott. Doug nem szereti a médiafigyelmet, kissé visszavonultan él Missouriban lévő otthonában. Azt sem kedveli, ha a bátyjáról kérdezősködnek. "Nagyra értékelem az érdeklődést. Megértem, miért akarnak tudni az emberek róla" - mondta a NOVA FM-nek, de ugyanazt válaszolom immár 25 év óta: nagyon büszke vagyok rá".


 

Lopez

Hallottál már Lynda Lopezről? Lynda a világhírű amerikai énekesnő, Jennifer húga. Mindössze két évvel fiatalabb a sztárnál, és korábban New York-i televíziós újságíróként dogozott. A 47 éves Lynda napjainkban rádiós műsorvezető és édesanya. Adam Goldfried a kedvese és közös gyermekük, Lucie Wren Lopez-Goldfried.

 

 

 


Clooney

Ada (vagyis Adelia) és George Clooney cseppet sem hasonlítanak egymásra. A kétszeres Oscar-díjas filmszínész George gazdag és csillogás jellemzi életét.  Nővére, Ada Clooney Zeidler kicsit más külsővel rendelkezik, mint világhírű testvére. Testes és nem túl elegáns. Viszont minden nyilatkozatában hangsúlyozza, hogy a testvére nem meleg. George és Ada között mindössze egy év és négy nap a korkülönbség.

 

 
 

Apjuk, Nick Clooney egykor televíziós showműsorokban lépett fel. A testvérek is gyermekkoruk óta érdeklődést mutattak a színjátszás iránt. George híres lett, ezzel szemben Ada nem a színházi világban találta meg a helyét, jelenleg is különböző könyvelési feladatokat lát el. Férjhez ment és két gyermekét nevelte. A lánya, Jennifer 21, Nicholas fia pedig 16 esztendős. Ada Clooney a legjobb példa arra, hogy a szépség nem csupán adottság. Tenni is kell érte. Némi odafigyeléssel sokat változtathatna külsején.

 

Bündchen

Gisele Bündchen, a brazil származású szupermodell különleges szépségének köszönhetően fehérnemű modellként vált világhírűvé. Ikertestvére, Patricia Bündchen ugyan soha nem kapott 25 millió dolláros szerződést a Victoria's Secrettől, de épp olyan szép mint Gisele. A nővérek jóbarátok. Patricia lényegében testvére menedzsere, így együtt dolgoznak a sikerért és a bevételért.Gisele Bündchen ma is lenyűgöző:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz