FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 


 

Amerikai Rómeó és Júlia

 


Tiffany Trump lubickol apja hírnevében, noha hátrányosabb a helyzete az elnök többi gyermekéhez képest. A 24 éves lány barátja,  Ross Mechanic fiatalabb nála, hiszen csak 23 esztendős.

A két fiatal a Pennsylvaniai Egyetemen találkozott. Tiffany 2016 tavaszán diplomázott, Ross pedig 2017-ben, és számítógépes informatikát tanult. A fiatalember ígéretes pályafutás előtt áll, hiszen apja, Jon Mechanic a "Fried Frank" ingatlanügynökség elnöke és neves ingatlanügyvéd. Kezdetben Ross apja vállalkozásánál gyakornokként dolgozott. Jelenleg azonban a "Rough Draft Ventures" cég partnerévé vált. Személyes felemelkedése tehát elkezdődött.

Érdekesség, hogy az ifjú Ross a republikánus elnök lányával jár, miközben apja, Jon Mechanic ügyvéd Trump ellenfelének, a demokrata Hillary Clinton kampányának egyik legfontosabb támogatója és adományozója. Egyébként Ross egész családja demokrata, ezért nem is szavaztak Donald Trumpra.
Az Egyesült Államok 45. elnökének beiktatási ünnepségén azonban megjelent Tiffany is Ross Mechanic kíséretében.
Tiffany minden alkalmat megragad a szereplésre, de tudja, hogy nem olyan befolyásos személyiség, mint féltestvérei, akik jeles vállalatokat irányítanak és valamennyien sikeresek.

Tiffany azonban igazi Trump utód, ott buzog benne az elnök vére, vagyis soha nem adja fel a játszmát, nem fogadja el hátrányos helyzetét. Továbbra is magára szeretné vonni fanyalgó apja figyelmét. Úgy tűnik, hogy egy új "Rómeó és Júla" történet bontakozik ki Amerikában, a politika színpadán.

Tiffany és féltestvére, Ivanka Trump karácsonykor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz