FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 
 

 

Átváltozások

 

Az utóbbi időszakban Uma Thurman és Renée Zellweger plasztikai műtétjei megdöbbentették a rajongóikat. Renée esetében érthetetlen, hogy szép és egyedi arcát miért műttette meg. A kevéssé szabályos arcú Uma viszont állandóan elégedetlenkedett külseje miatt, holott éppen a különleges vonásai tették világhírűvé.

 

 

jVolt olyan blogger, aki elhunytnak nyilvánította a két világsztárt, hiszen korábbi valójukban már  soha többé nem láthatjuk őket.

A közvélemény nem az arcműtétek ellen lázadozik, hanem a korábbi extra, egyedi, mással össze nem hasonlítható karakterek elveszítése sokkol mindenkit. Nekünk nem számított néhány ránc, kicsit nagyobb orr, az összhatás egyediségét kedveltük.
A sikeresebb plasztikai beavatkozásokról kevesebbet írnak az újságírók, hiszen ha szebb lesz valaki, mint korábban az jó döntés és nem zavaró.

 

 

 

Gwyneth Paltrow például úgy fiatalodott vissza, hogy megőrizte eredeti személyiségét. Meg Ryan kezdetben még előnyére változott, de a sok beavatkozásnak köszönhetően mára már nem tartozik a szerencsések közé. Most várjuk, hogy az önazonosságukat elveszítő sztárok mihez kezdenek új külsejükkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
   
 
 
www.cadizmedia.hu © 2015. Minden jog fenntartva
Design: C@diz