FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 
 

Egy gazdag francia lány

 

Valentina Paloma Pinault 7 éves és dúsgazdag. Ez a gyermek nem más mint a mexikói születésű amerikai filmsztár, Salma Hayek kislánya. A színésznő személyes vagyonát 85 millió dollárra becsülik. A gyönyörű Salma Hayek férje, Francois Henri Pianault, Franciaország egyik leggazdagabb embere. Közös gyermekük, a kis Valentina Paloma három nyelven beszél. Az erotikus szépségű Salma 48  éves, és szereti a kihívóan fényűző életet. Többnyire privát jeten utazik, kedveli a drága ruhákat, a csodás autókat és a pompás villákat.

z

 

Valentina Paloma természetesen színésznő akar lenni, mint édesanyja. Imádja a vörös szőnyeget, a csillogást és a fényt, a szereplést. Nem csoda, hiszen születése óta fokozott érdeklődést tanúsít iránta a sajtó.
Nemrég fölreppent a hír, hogy a milliárdos és a családja Londonba költözik a súlyos francia adóterhek miatt. Ám az üzletember sajtóközleményben cáfolta hírt. Állítja, hogy továbbra is francia adózó marad. Azonban megosztja idejét a világ számos részén lévő üzleti érdekeltségei között, ezért szinte szüntelenül utazgat Londontól  Hong Kongig. Salma Hayek pedig folytatja harcát a nők jogaiért és az erőszakmentes életért. Nemrég a Deauville-ban tartott Női fórumon felszólalt, ahol azt hangsúlyozta, hogy az erőszak valójában otthon kezdődik.

 

Salma Hayek and Francois Pinault háza Bel Air-ben:

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
   
 
 
www.cadizmedia.hu © 2014. Minden jog fenntartva
Design: C@diz