FŐOLDAL Milliárdos írók Művészet
 
 

REKLÁM

Egészségmegőrzés és prevenció felsőfokon az Egészség Centrumban!

Kapjon teljes képet teste pillanatnyi egészségi állapotáról megfizethető áron. Az itt alkalmazott módszerek integrálják az orvostudomány, a bioinformatika, az elektronika, és egyéb tudományok eredményeit.

Vér-vitalitásmérés

 

Komplex vér-vitalitásmérés 2 féle módszerrel (digitális és szárazvér elemzés) + 2 alkalommal Bioquant® lézerterápia kezelés az Egészség Centrumban!

A forradalmian új vér-vitalitásmérő megoldás segítségével azontúl, hogy számtalan probléma feltárható, rengeteg szív- és érrendszeri betegség kialakulása előzhető meg! Egy egyszerű vércsepp vizsgálat segítségével tudjon meg Ön is mindent a szervezetével kapcsolatban, most, az Egészség Centrumban!

Jó ha tudja:

Mit tartalmaz a kezelés?

  • Vércsepp elemzés, mely sötétlátóteres és digitális vérelemzési módszerrel történik. (Önnek elegendő összesen két csepp vért adnia, hogy az adatok kidolgozásra és értékelésre kerülhessenek.)
  • Két alkalmas Bioquant® lézerterápia kezelés.
  • Ennek a vizsgálatnak a legnagyobb előnye az, hogy időben értesülhet olyan problémákról is, mely a szövetekben, szervekben még nem jelent meg, de a vér változásai már jelzik a későbbi problémákat. Éppen ennek köszönhetően a prevenciókban, megelőzésekben is nagy szerepe van a vércsepp analízisnek.

Miért hasznos az vércsepp-vitalitás vizsgálat?

Lehetővé teszi az anyagcsere egyensúlyi állapotának meghatározását a szervezetben. Kikövetkeztethető általa az immunrendszer állapota, a szabadgyökök okozta károsodás mértéke, a vitaminellátottság, a toxikusság mértéke, a szervezet sav-bázis és ásványi anyag egyensúly zavarai, és nem utolsósorban gombák és paraziták jelenléte. Ön egy monitoron mindent láthat 1.800-szoros nagyításban, ami a vérében zajlik! A vér, mint mikrorendszer, minden információt tartalmaz az egész szervezetről.

Milyen a száraz elemzés, és milyen adatokat szolgál?

A másik vércseppet fél órás száradás után vizsgálják meg, és az eredményeket a komplexebb egészségkép kialakítása érdekében összevetik az előző mérés "mutatóival". A száraz vér analízis során a baktériumok, élesztőgombák jelenlétéből, valamint a vércsepp felületén, karimáján megjelenő elváltozásokból következtetik ki az étrendből, életmódból, anyagcseréből származó savas végtermékeket, és ezek testen belüli elhelyezkedését. Legnagyobb előnye, hogy értesülhet olyan problémáról is, ami a szövetekben, szervekben még nem jelent meg, de a vér változásai már jelzik. Így idejében meg lehet előzni a különböző betegségeket.

 

Mire szolgál a Bioquant® lézerterápia kezelés?

  • A kupon részeként, két alkalommal lézerterápiás kezeléssel még többet tehet az egészségéért, a félvezetőlézer-terápiás készülékkel. A Bioquant® a vér orrüregen keresztül történő lézersugaras kezelési eljárást biztosítja. Ennek a készüléknek köszönhetően egészségesebbé tehető a vér összetétele, működése. Az egész világon folytatott klinikai tanulmányok támasztják alá, és erősítik meg a Bioquant® rendkívüli hatékonyságát. Már egy lézeres kezelés után javul a közérzet, növekszik a teljesítőképesség.

 

Klinikailag igazolt az is, hogy a Bioquant® lézer lassítja az öregedés folyamatát. Kiválóan alkalmas rehabilitációra, illetve szövődmények kialakulásának megelőzésére is hatékony megoldást nyújt! Mellékhatások nélkül cukorbetegség kezelésére is alkalmazható. A legjobb az, hogy ez a műszer nemcsak orvoslásra, de megelőzésre is kiváló!

Mit érdemes tudni a Bioquant félvezető-lézerterápiás készülékről?

  • Egészségügyi segédeszköz, melynek működési elve a vörös lézerfényen alapul. Használat során bevilágítja az orrüreget és az agyüreg alsó részét, ahol besugározza az itt található erekben itt áthaladó vért és idegvégződéseket. Aktiválja a vér minden alkotóelemét. Stimulálja a központi idegrendszert, normalizálja az immunrendszert, és stabilizálja a hormonrendszert. Fokozza az anyagcserét, ezáltal megindítja a zsírlebontást, csökkenti a vér viszkozitását ennek köszönhetően a vértestek elszakadnak egymástól, így teljes felületükkel képesek az oxigént felvenni. Csökkenti a lipidek mennyiségét a vérben: a vér besugárzása során a vérben nagy mennyiségű, zsíroldó enzim aktivizálódik. Javítja a szervezet oxigénellátását, csökkenti az olyan betegségek kialakulásának veszélyét, mint a vérrögök keletkezése az erekben, infarktus, agyérrendszeri betegségek, szívérrendszeri betegségek, stb. Alkalmas a magas vérnyomás gyógyítása és megelőzése, a vérnyomás stabilizálására. Pozitívan hat a belső szervekre és az anyagcsere-folyamatokra. A rendszeresen alkalmazott kezelések után a javulnak a következő klinikai tünetek: az agy- és szívérrendszeri betegségek tünetei, rosszullét, fejfájás, mellkasi fájdalmak, depresszió, mellkasnyomás, amnézia, letargia, ischaemiás szívbetegségek. Javítja az alsó végtagok vérellátását, sikerrel alkalmazták az asztma gyógyítása, pajzsmirigyműködés javítása érdekében, idegrendszeri és nyirokérrendszeri betegségek esetén.

 

Részletes információ az ajánlatról:

A vér-vitalitásmérés alapján fény derül arra, hogy, milyen állapotban van az Ön immunrendszere, rendben van-e a szervezetének a sav-bázis egyensúlya, és milyen méreganyagok, nehézfémek halmozódtak fel szervezetében.Az eredmény azt is megmutatja, hogy Ön fogyaszt-e elegendő folyadékot, milyen mértékű a szervezete oxigénfelvétele, valamint a rögösödésre való hajlamot is kimutatja a vizsgálat. Az eredmények tükrében a szakembertől tanácsot is kap arra vonatkozóan, hogy a feltárt problémák kapcsán hogyan őrizheti meg az egészségét, és mik a teendők ennek érdekében.

A forradalmian új vér-vitalitásmérő megoldás segítségével azontúl, hogy számtalan probléma feltárható, rengeteg szív- és érrendszeri betegség kialakulása előzhető meg. Tudta Ön, hogy Európában Magyarország az első helyen áll a szív és agyi érrendszeri megbetegedések területén?
És azt, hogy a halálesetek több mint a fele, ezekre a problémákra vezethető vissza? Most megtudhatja, hogy mennyire veszélyeztetett! A vére mindent megmutat. Létfontosságú, hogy időben tegyünk szervezetünk védelméért, hiszen a szív- és érrendszer megbetegedései a legtöbb esetben megelőzhetőek lennének.

Most az mikroszkópos mérés során kiderülhet, hogy mit rejt a vére, mitől kell óvnia a szívét és az érrendszerét, és még sok más, valóban létfontosságú dologra fény derül egyetlen mikroszkópos vér-vitalitásmérés során! Mindehhez most két alkalommal lézerterápia is jár melynek segítségével javul a vér átjutása az ereken, csökkenek az erekben található vérrögök száma. Az Életerő Központ egyedülálló prevenciós programja kiszűri a rizikófaktorokat, azaz megmutatja, hogy a szervezetben hol fenyegeti veszély az egészségét, és megoldásokat javasol a megelőzésre. Egy csepp vér térképe lehet a szervezetnek! Az Ön vérkép-térképe, vajon miről árulkodik? Ismerje meg MOST az egyik legfejlettebb prevenciós programot!

 

Bioquant kezelés ára: 3.000 Ft

Vércsepp analízis + bioquant kezelés ára: 7.000 Ft

Endokrin rendszer vizsgálat: 9.000 Ft

Szolgáltató:

Angel Szépség & Egészség Centrum

1087 Budapest, Népszínház utca 49. 4/34.

A szolgáltatóval előzetes időpont egyeztetés szükséges : 

Németh Ferenc

Telefonszám: (06-30) 261-2099

Hétfőn-Szerdán-Pénteken: 8-18 óráig hívható. 

E-mail: mu.nferi15@gmail.com

 
 
   
 
 
www.cadizmedia.hu © 2014. Minden jog fenntartva
Design: C@diz