FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 A "Vikingek" női sztárja

 

 

Sokan kedvelik a "Vikingek" című sorozatban a Lagerthát alakító Katheryn Winnicket. Az ukrán származású színésznő Katerina Anna Vinitsa néven jött a világra, és jelenleg Kanadában él. 

 

 

 

Winnick ismert harcművészeti tréner, még 13 éves korában szerezte meg első fekete övét. Hivatásos önvédelmi oktató és testőr, aki a filmkészítés mellett néhány harcművészeti iskolát is működtet. A színésznő több díjat kapott a "Vikingek" című produkcióban nyújtott alakításért.

A "Vikingek" történelmi televíziós sorozatát Michael Hirst írta és készítette el a History csatornának. A műben a legendás viking Ragnar Lothbrok életét, továbbá az angolok és franciák elleni izgalmas küzdelmeit tárta a nézők elé. Lagertha a híres pajzsos leány, Ragnar király első feleségeként férfi módjára harcolt. Az Entertainment Weekly kijelentette, hogy "Lagertha" lett a legizgalmasabb feminista karakter a tévében. Jelenleg is készül a "Vikingek" hatodik évada, amelyben Katheryn Winnick ezúttal rendező szerepét tölti be.

 

 

 

 

A 'Vikingekben' szereplő sztárok karaktere a való életben egészen más. A 40 éves kanadai filmszínésznő modern szép és kreatív. Katheryn Winnick szerepelt többek között a "Bones", a "Student Bodies" televíziós sorozatban,   a " Stead művészete" valamint a "Egy pillantás a Charles Swan III. elméjébe" című alkotásokban is.

Winnick szexi, gyönyörű és sokoldalú tehetség.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz