FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

 Európa leggazdagabb embere adakozik

 


A szikár és szigorú külsejű Bernard Arnault francia milliárdos, európa leggazdagabb embere, a világranglistán a harmadik helyen áll, nemrég 226 millió eurót ajánlott fel a Notre-Dame újjáépítéséhez. A 70 éves francia üzletember vagyona jelenleg 91,7 milliárd dollárt ér.

Arnault az LVMH elnöke és vezérigazgatója, a világ legjelentősebb luxuscikk-gyártója 2018-ban közel 53 milliárd dollár bevételt produkált. Jelenleg az LVMH 7 ágazatában 70 különböző márkát forgalmaz. A LVMH a Louis Vuitton divatház, a híres Moët & Chandon pezsgőgyártó, és a Hennessy konyakgyártó cég egyesüléssel jött létre 1971-ben. A konglomerátum körülbelül 60 leányvállalatot működtet. A francia luxuscikkeket gyártó multinacionális vállalat központja Párizsban található.
Jelentős szállodahálózata másfél éve tovább bővült, hiszen megnyitotta a Bvlgari Hotelt Dubaiban. Az 1,7 millió négyzetméteres Bvlgari Resort & Residences 101 szobát és lakosztályt, valamint 20 villát foglal magába. A pártlan szépségű luxusszálloda nem tör az egekbe, de eleganciája jól illeszkedik a környezethez.

 

A francia milliárdos eddig kétszer házasodott. Egy lánya és négy fia van. Négyen közülük az apjuk nemzetközi cégeihez tartozó leányvállalatokat igazgatják. Bernard Arnault örökösei között Antoine Arnault a legismertebb, nagyon komoly ember, a Berluti cég vezérigazgatója, ami luxusférficipőt és kiegészítőket gyárt. Noha a fiatalember a bolygó egyik leggazdagabb emberének az utóda, mégis népszerűségét az élettársának, a gyönyörű Natalja Vogyanova modellnek köszönheti.
A 37 éves különleges szépségű nő 2011 óta partnere Antoine Arnaultnak. Mindössze 5 éve költöztek össze. A francia kapcsolatba a modell az első házasságából született 3 gyermekével együtt érkezett. Azóta már két közös fiuk is született, Roman két éves, Maxim Arnault pedig 4 esztendős.
Vogyanova elkötelezetten támogatja az orosz gyermekeket. Mintegy 10 ezer mentális betegséggel küzdő csemetének segítette a gyógyulását 2004 óta. Ebben minden bizonnyal szerepet játszik az a tény is, hogy Natalja nővére, Oxana ugyancsak fogyatékos.

 

 

 

 

 

 

Natalja Vogyanova nem szokványos szépség:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz