g

e

 

Karácsony a Waddesdon-kastélyban


Akár az angliai Waddesdon-kastélyba is ellátogathat bárki karácsonykor, és élvezheti az exkluzív ünnepi vásárlás élményét. A vásár háttere a 20 méteres karácsonyfákkal körülvett kivilágított kastély lesz. Az épület előtti parkban összesen 70 bájos faházban árulják a finom puncsokat, az illatos süteményeket és az igényes kézműves termékeket. A kínálat pedig hétről-hétre változik. A Waddesdon Manor, az angliai Buckinghamshire-ben található és a National Trust tulajdona, amit viszont a Rothschild Alapítvány kezel.


A  látogatók színesen csillogó fenyőfák és szikrázó bokrok között sétálgathatnak, miközben gyönyörködhetnek a káprázatos fényekben. A kúria  jellegzetességei és pompás homlokzata szinte életre kel. Ünnepi dallamok csendülnek fel a fenséges környezetben, és az érdeklődők a közkedvelt karácsonyi klasszikusokat hallgathatják. Aki "karácsonyi jegyet" vált részt vehet a délutáni teán is. A híres waddesdoni teadélutánon ízletes finomságokkal, házon belül készített különlegességekkel kényeztethetik magukat az idelátogatók a csillogó ünnepi díszek között. Ez a program 2021. január 3-ig szerdától-vasárnapig, 12.30-18.00 óráig bármikor látogatható.


A Rothschild család pompás kastélya is megtekinthető, amely 15 000 műalkotásból álló gyűjteménnyel, köztük számos kivételes francia bútorral és értékes angol festménnyel rendelkezik. Az épülethez madárház és erdei játszótér is tartozik. Ez az idilli környezet olyan érzést kelt, mintha a világban minden rendben volna. Látszólag minden békés, gyönyörű, de ne felejtsünk el bepillantani a látványos luxusdíszletek mögé sem.

A Waddesdon-kastély: 

 

 

 

 

 

 


Archívum Kapcsolat