FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 

Milliárdos muszlimok Svájcban


A Svájban élő gazdag arabok villáiról nehéz fotókat beszerezni. Ezért csak felülnézetből tudjuk bemutatni otthonaikat.

 

 

 

 

 

Mohamad Harajchi iráni üzletember a Suisse Security Bank & Trust tulajdonosa, amit azonban az elmúlt években felügyelet alá helyeztek a hatóságok. A férfi az El Masr kastélyt vásárolta meg, amelynek az értékét a szakértők 60.000.000 dollárra becsülték. A mesés épület gótikus és keleti stílusú. Mohamad Harajchi birtokáról a genfi tóra lehet látni.
 

 

 

 

 

Bahaa Hariri libanoni-szaúdi milliárdos 1966-ban született, a befektető ingatlanügyekkel és logisztikával foglalkozik. Bahaa a legidősebb fia a meggyilkolt libaboni Rafik Hariri miniszterelnöknek, 2014 májusától a Forbes rangsosorlása szerint 2,3 milliárd dolláros nettó értékkel a harmadik leggazdagabb libanoniként tartják számon. Hariri 2008-tól saját ingatlan és svájci befektető céget alapított.

 

 

 

 


 

 

 

 

Ossama Al Sharif, a 64 éves egyiptomi milliárdos is Svájcban próbálja tovább növelni vagyonát. Napjainkban egy alvó alpesi falu üdülővárossá formálásán ügyködik. Az Andermatt projekt keretében karácsonykor megnyitotta első szállodáját.
Tavaly feleségül vette Xenia Deli, moldovai szupermodellt. Az esküvői ünnepséget a görög Szantorini-szigeten tartották.

 

 

 

Nahed Ojjeh a hajdani szíriai védelmi miniszter, Mustafa Tlass lánya, egyébként pedig az 1991-ben elhunyt Akram Ojjeh milliárdos fegyverkerekedő és műgyűjtő özvegye. A dúsgazdag üzletasszony is rendelkezik villával Svájcban. A gazdag szíriai szunnita Tlass család befolyásos, és az özvegy jól boldogul Európában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz